Fullt upp

Har nu fullt upp med att sy, så bloggandet blir lite lidande. Ska försöka få upp lite bilder i helgen  på va som blivit sytt den senaste veckan.
Nej nu åter till syrummet.

Sommartyg

Beställt hem nytt sommartyg, så läckert =) Nu väntar jag bara på att de ska komma hem så jag kan få sy upp något snyggt.

3 kassettbands mössor

3st super härliga vårmössor. Dom är så mycke snyggare i verkligheten. Alice och Hugo har fått en varsin och dom var så snygga i lekparken nu på kvällen =)

Sykurs 15/3

På sykursen i torsdags så sydde jag smocksöm. De var jätte roligt när vi väl klurat ut hur vi skulle göra. Men vilken tid de tog, hann med att sy tre stycken tuber/liv. Så idag har jag sytt ihop liven med själva tyget. Har fått två av tre klara. Ska försöka få till den tredje imorgon. Här kommer de en bild =)
Vi kommer att bli så snygga i sommar jag och lillan i våra linnen. Ska dit flätade axelband på Alice linne så de sitter bättre på plats =)

Mössor till fjällen




Mössor sydda i svart muddväv med svart märke i fuskskinn.

Fleece dregglisar






Fyra är med svart fleece på baksidan och två med röd fleece på baksidan.

Sykurs 1/3

På sykursen i torsdags så sydde jag en mjukisjacka för första gången. De var väldigt pickligt att få till de med dragkedjan. Blev inte helt nöjd med resultatet, men får jag träna lite så kanske jag blir nöjd.
Här kommer de en bild på den iaf.





Storlek 104

RSS 2.0