Alice one piece =)

Efter lite muta så provade hon den =) Fick till ett foto trots protester.Den blev lite stor åt Alice, men den blir nog bra till hösten. Har sytt den i collegetyg, på denna går dragkedjan bara till halsen, sydde vit mudd på luvan så de ska se ut som att dragkedjan går hela vägen. Satt även dit fickor för att piffa till den lite. Sydde dit rosa mudd i ben och armslut så den sitter på plats bättre.

Klart ikväll!

Har suttit och sytt lite på kvällskvisten.En t-shirt i storlek 92 och en body i storlek 62. Gillar verkligen färgkombinationen rött och blått.En dregglis i svart molntyg på ena sidan och lila molntyg på andra sidan. Bara tryckknappen som saknas. Har inte sytt dregglisar på dehär viset förr, blev väldigt nöjd =) Den nya symaskinen är verkligen bra =)


Tvillingnål sökes =)

Inte lite irriterande när man kör av alla nålar man har. Så nu har det stått still med beställningarna i helgen. Å såklart var de ju tydligen lördagsstängt på syaffären här hemma över sommaren. Vart ju smått sur igår när jag kom dit och de var stängt. Förhoppningsvis kommer jag eller Henke förbi Tierp imorgon, så jag kan sy klart en del imorgon kväll. tänkte jag ska börja med Alice one piece nu när jag inte kan sy klart de andra. Imorgon ska jag även beställa hem lite tyg =)

Henkes mysdress!

Nu har jag fått klart den första one piecen, den är i storlek XL. Den var rolig att sy, lite pickligt med dragkedjan. Men ska nog få till den snyggt. Ska sy en till mej också, fast en rosa. Sen ska jag försöka få till mönstren till barnen också, får se om jag hinner de i helgen. Har lite betällningar som jag vill sy först. Nu blir de en bild på skapelsen =)


Jobba imorgon!

Ska sy lite kläder som jag ska ha med till Lövstabruk imorgon. Det blir mitt första av fyra arbetspass. Ska bli skoj och se hur de funkar, kommer nog vara full rulle där imorgon för de är Lövstadagen. Det skulle vara mycket olika saker å titta på. Håller vädret i sej så blire nog kanon. Sen ska de ju såklart bli skoj å se om jag fått något sålt =)

Har även trillat in lite beställningar här i dagarna, super skoj. Så nu har jag lite små pyssel framför mej.

Nej nu blire systugan för hela slanten =)

Nyhet!

Nu har lilleman fått sitt första hemsydda klädesplagg. Sytt ett bodylinne. Sydde det i storlek 68, men de blev lite stort åt honom. Men innan sommaren är slut har han nog växt i det. Sen är de ju bra om det är lite luftigt i värmen.Såhär er det ut på =)Linnet är sytt i rött jerseytyg med vita moln och blå muddväv.

En liten present

Idag fick jag färdigt kläderna som ska bli en present.T-shirt i storlek 80. Sytt i ceriserosa jersey- och muddtyg.Korta leggings i storlek 80. Även dessa sydda i ceriserosa jerseytyg.Klänning i storlek 86.  Sytt i jerseytyg med ceriserosa tryck.Klänning i storlek 80. Sytt i ljusrosa jerseytyg med ceriserosa apor.Såhär blir det ihop med aptyget.Passar även till den här klänningen.

Förhoppningsvis kommer kläderna att passa lilltjejen. Får se de på söndag =)

Mönster beställda

Har nu beställt hem lite grejer från stoff och stil. Det blev tre One piece mönster, 74, 104 och XL. Sen får jag försöka få till mönster därimellan. Hoppas jag hinner få hem det i slutet på veckan. Har inte sytt nått med dragkedja än så de kommer bli en liten utmaning att få till det snyggt. Får träna på Henkes och min One piece. Har jag tur räcker våra tyger till en varsin till barnen. Annars får dom en i velour.

En massa tråd pasade jag på att betälla också, går åt mer än vad man tror. Köpte overlocktråd å jag hoppas de blir bra.

På söndag ska jag jobba i Lövstabruk för första gången, turligt nog är vi tre om jobbar då. Är ju Lövstadagen då med. Henke får åka skyttetrafik med lilleman när de är dax för mat =) Hoppas på att pappa å Henke hinner få till en lite gärdsgård till mitt bord, skulle bli mycket finare när man kan hänga upp lite mer kläder. Lite bättre överblick.

Imorgon ska jag försöka hinna med att sy ett par ¾ leggings och en t-shirt i rosa jersey tyg. Kommer matcha klännigarna som jag gjort klart idag perfekt. Lägger upp bild när de är klart.

Hittat mönster =)

Har nu hittat mönster till one piece, ka ringa dit och beställa idag. Måste kolla upp vilka storlekar dom har så man inte beställer fel. Återkommer med mer info efter beställningen =)

One piece

Har nu hittat mönster till one piece till barn. Ska nog ta och skicka efter de =) Alice och Hugo kulle bli så söta i en varsin. Man kanske skulle slå till och köpa mönster till sej själv me, mysigt till hösten.

Klara beställningar

Har hunnit med att sy lite ikväll.3 st klänningar i storlekarna 86, 98 och 104.T-shirt i storlek 92.

Hoppas nu att dom ka komma väl till pass =)

RSS 2.0