Namnmössor!
Namnmössorna sydde jag innan jul, men de var en julklapp så jag kunde inte lägga upp bilder på dom =)

Bästa julklappen!

Ja jag fick nog den bästa julklappen man kan tänka sej som sytokig. Killen och småttingarna hade köpt lite tyg till mej, eller rättare sagt 10kg. Mätte de till ca 30m =) Har fått röjt lite plats i tygskåpet, men de gjorde jag så gärna så. Hoppas kunna sy upp lite av tygerna snart, var så många fina. Har redan plockat fram vilka tyger jag ska börja med, de ska bli lite dagiskläder till lillskruttan. Men jag får lugna mej lite för de ska sys lite mössor först. Ska nog ta tag i de imorron. Har inte sytt på några dagar, känns som en evighet, skönt med ett litet brejk. Desto roligare att sy imorron =)

Till Adam

Millis kom över och passade å lekte med dom små så jag kunde fixa klart Adams julkläder =)
Syskon- och kusinmatchningVa syr man till en grabb på 7 och en på 6 år som inte tar på sej vad som helst? Jag chansar på att döskalletröjorna kommer att gå hem. Dom grön/svarta är till grabbarna A, A och A. Den röda och rosa till syskonen A och E. De är syskon- och kusinmatchning =)

HockeymössaBlev några mössor klara idag. Hockeymössan blev jag riktigt nöjd med. Sen är de tre döskalle mössor =)

Hemligt syprojekt!

Håller nu på med ett hemligt syprojekt. Helt plötsligt får jag mer energi och skaparglädje, får se om de blir nån hit =) Kommer upp bilder senare när de är klart. Nepp nu lär jag hugga tag och rita, mäta, klippa och sy så jag hinner till jul.

2-1Randiga tröjan är i storlek 98 även molnklänningen i lila är i storlek 98. Den gröna molnytöjan är i storlek 92.


En OP i juletid =)
Efter att ha fått inspiration från andra bloggar gjorde jag nu en ny variatn av fickor. Blev riktigt nöjd, hoppas den kommer att gillas =)

ÄntligenNu har jga äntligen lagt upp bilden på Albins nya mössa. Den är fodrad med flecce. Märket är bara ditlagt och hamnade snett, men efter att haf sytt dit de blev de rakt =)


Alice i nya pyjamasenTyckte att Alice pyjamasar började se små ut, så då sydde jag en lite snabbt igår.


Livebilder på bodyn

Hugo ställde upp och var modell här på morgonen.Till lilleman

Har nu sytt en body till Hugo i det nya tyget. Är tänkt att han ska ha den på avslutningen på öpnnaförskolan imorgon. Är super skoj å sy nått till sina egna små busar. Får se om de hinner bli något till Alice också tills imorgon. En tunika med ¾ ärm skulle va super snyggt i de randiga tyget. Ja vi får se vad dagen har att ge =)

Lite bilder på bodyn kommer de här iaf.

Är rätt nöjd med mönsterpassningen i sidsömmen. Var ett bra tyg att sy i.

Sydag med syrran

Millis ringde och fråga om jag inte hade lust att sy en mössa till Anton, Albin och henne. Så hon och barnen dök in efter lunch å vi hade en pyssel stund. Hon passade barn och jag sydde =)
Anton i sin egendesignade mössa.

Millis mössa.


Albins mössa är under produktion, så bild på den kommer sen.

Randigt

Skickade efter en ny sorts tyg. Den är super mjk å härlig. Ska sy upp några tröjor och body's till Alice och Hugo för att se hur de håller formen =)

Färgerna är finare i verkligheten än vad kameran visar

Moln å klöverTvå mössor i moln och klöverjerseytyg. Storlek 50cm.

RSS 2.0