Sykurs 23/2

Har börjat på en sykurs i Gävle. De är verkligen super skoj.
Här kommer lite bilder på vad jag gydde på första träffen, på torsdag äre dax igen =)
Två cardigans hann jag få till, dom ör i storlek 80. Men den satt lite tajt på Hugo, som man kan se på bilden. Dom var jätte roliga att sy, så jag får göra några till i en större storlek.


Sista rosa/svarta stjärnorna

Nu har jag helt slut på det rosa/svarta stjärntyget. Räckte precis till en klänning.Denna är i storlek 104, passade på att sy ett hårband till oxå =)

4 nya set

Har nu fått till några set till Hugo, han kommer bli sååå snygg =) På Henkes begäran har jag sytt byxor till seten som matchar till alla body'sen. Allt för att underlätta ;) Här kommer några bilder.


Vågat till LillemanLilleman i sin nya pyjamas =)
Var riktigt roligt att sy en pyjamas för första gången. Fick till och med till de med mönsterpassen, riktigt nöjd. Ända minuset är att tryckknapparna var tröga att trycka ihop och ännu trögare att knäppa upp.

Sommartyg

Fleecefodrad mössa i härligt blomtyg, passar så fint till lillans overall. Blommigt på vintern? Ja såklart, de piggar upp tycker jag.

Tax ska du ha
Taxtyget är ett av mina favvo tyger =) Tröja i storlek 110 och body i storlek 62. Dregglisen är i taxtyg på ena sidan och muddtyg på andra sidan så man kan match som man vill till bodyn. Overlockade även kanterna med turkos tråd, blev riktigt snyggt då de bröt av snyggt mot de bruna.

Dagiskläder del 4
Apor och lejon om Alice själv får välja. Även dessa i storlek 98, sydda i brunt collegetyg och rött jerseytyg med bruna apor och lejon.

Dagiskläder del 3

Har inte hunnit med att blogga så värst mycket den sista tiden, har nu fått till några bilder på käder som jag haft klara ett tag. Dessa är i storlek 98 och sydda i svart collegetyg och grönt jerseytyg med bondgårdensdjur tryck. Funkar fin fint att lek i på dagis, eller fööökoolan som Alice säger =)

RSS 2.0