Tyg


Hippos cerise, cerise, hippo, hippos, flodhäst, flodhästar, barntyg, barntyger, stickade barntyger, trikå, tyg, tyger, Jofotex, Jofotex, Jersey, Jofotex Tyger


Två nya tyger!

Rött elefanttyg, elefant,


Landskap ekologisk bomull ljusare, landskap, retrotyg, tyg, tyger, Jofotex, Jofotex Tyger, Jofotex Jersey, interlock,

Nya tyger påväg hem!

Har beställt hem en del nya tyger. Fler färger av muddtyg, lite nya jerseytyger ska komma hem också. Har ett paket att hämta ut idag, resten kommer nästa vecka. Måste ta och fixa lite bättre överblick av vad jag har för tyger, har några tyger som jag inte hunnit lägga upp bild på än. Men de kommer =) Måste helt enkelt städa upp lite här på bloggen... Just nu är de syningen som är prio ett.

Mössa

En härlig mössa med initialer. Sydd i svart muddväv med svart skinnmärke och grön tråd. Mössorna i muddväv blir så mjuka och sköna.
One piece

Två färdiga mysdressarEn svart med vita muddar i ben- och ärmslut.En lila med vita ärmmuddar, fållade upp bensluten och sydde dit ett bredare gummiband.

Två sydagar!

Måndag och tisdag har jag haft sydagar. Henke var ledig i måndags så då kunde jag sy mest hela dagen. Igår var mamma snäll och kom hit och passade dom små grynen så jag kunde sy hela dagen =) Har nu fått en hel del gjort. Känns skönt å kunna sitta ner och sy en hel dag utan att behöva gå ifrån hela tiden och starta upp igen. För på dagarna hinns de inte med så mycket längre, Alice sover inte alltid middag längre. Ibland tycker hon inte de är så kul att mamma sitter och syr istället för å vara med henne =) Ska försöka få upp bilder på det som jag sytt under dagen eller kvällen idag.


Mössor!

2 mössor, modell längre. sydda i svart muddväv och märke i skinn.

Byxor och body's2 par byxor i storlek 86. dom gröna är sydda i stretch velour och de tukos i collegetyg. har äntligen fått till ett byxmönster som jag verkligen är nöjd med. så nu ska de sys massa byxor till lillfröken =)body's i storlek 86. sydda i jersey tyg båda två, kantade med muddväv.
Lite klara grejerPannbandTurkos one piece i storlek 104Klänning/tunika och matchande tights i storlek 104Coblotblå one piece i storlek 92

RSS 2.0