Mössor i massor

Sydde klart dessa idag.
Lite nytt i nya tyget!

Lillfia i en alldeles för stor klänning. Men den kommer nog passa fint på en 4-åring =)

Sytt i grått jerseytyg med rosa rävar och vita gäss. Storlek 110.

Tygtvätt!

Hann med att tvätt upp 4 tyger igår, har några till som ska tvättas idag. Sen hoppas jag att jag ska få lite tid över så jag kan sy lite.

Blev nöjd med tygerna, lite annan fär på dom än jag hade trott. Så de var tur jag vänta med att beställa muddväv till kantningen.

Nej nu ska jag förbereda för en förhoppningsvis härlig dag!

Ska med posten idag!

Sytt en mössa som ska med posten idag, hoppas den kommer att passa =)
Betsällt tyger!

Nu har jag gjort de igen, skulle inte beställa hem mer tyg på ett tag hade jag tänkt. Men nu vart de en beställning ändå, så roliga tyger kundeman ju inte låta bli att inte köpa. Hoppas på att få hem dom snart bara =)
en av mina nya favoriter, bara så snyggt.

dessa tre kunde jag inte heller låta bli, vissa bara fastnar och man måste ha dom =)
det gula tyget med rosa och lila har jag beställt. har länge velat ha ett gult tyg.
tänkte att det här tyget skulle passa till lilleman här hemma =)

Stjärnklänning!

Hann med att sy en klänning idag medans smågrynen sov middag. Efter lite pyssel fick jag till ett mönster som jag gillar. Hoppas på att den kommer att passa lilltjejen som ska få den. Hoppas jag ska få till en sån till Alice med innan måndag, är ju fotografering på öppnaförskolan då. Kan ju vara roligt med nått nytt då, allra roligast vore de om jag skulle få till syskonkläder till mina smågryn.Rosa/svart jerseytyg och svarta kantband i muddväv. Klänningen är i storlek 80.

Axels special!

Axel har beställt en special mössa, men jag hade ju missförstått lite. Fel färg på skinnet. Gör om, gör rätt! helt enkelt =) Men en bild blire på den iaf.
Tripp, trapp, trullHar sytt klart dessa dressar idag. Rosa/vit i storlek 98, grön/vit i storlek 128 och ljuslila/vit i storlek 140.

Klänning som blev en tunika

Alice gillade de nya tyget så mycket att jag ville sy en klänning åt henne. Sydde först en i storlek 98 men den blev så stor på bredden. Så jag sydd en ny i storlek 92, den sitter jätte bra men den blev lite för kort =) Men som tunika kommer den passa perfekt. De är faktiskt första plagget som hon verkligen vill ha, knappt jag fick sy färdigt innan hon skulle prova. - Wow, piiiin mamma. Kan man inte annat än å bli glad.


Man måste passa på när man får chansen att fota, inte alltid som modellen vill va me =)Storlek 98Storlek 92

Röd/vit elefant

Passade på att sy några mössor när jag ändå hade de röda tyget framme.Mössorna är i storlek nyfödd och 3-6månader.


Body + mössaBody i storlek 56 och matchande mössa, till den allra minsta.  Sytt i rött elfantjersey och kantad med röd muddväv.  
Har inte sytt den här modellen på body förr, men jag blev jätte nöjd. Ska försöka hinna få sy några av den här modellen till lilleman här hemma. 


SetMatchande tröja och byxa.

Långärmad tröjaSydd i brunt jerseytyg med vitt tryck, kantad med muddväv i mörk jade. Storlek 98.

ByxaVelour byxa i storlek 98.

RSS 2.0