Mössa till lillen =)Hugo i sin nya mössa =)

Nytt märke

Fick en glad överraskning på posten härom dagen. Henke hade beställt märklappar åt mej =) Han är för gullig han =)Klar beställning2 body's i storlekarna 62 och 68. Matchande byxor i storlek 62. Jeans dregglis och ett pannband =)

Ska tävla =)

Såg precis att man kan vinna 2kg tyg från Jny Design, vilket jg vill. Nu ska här tävlas =)

Besök gärna deras hemsida www.jnydesign.se

KjolarTvå kjolar klara. Den grön/rosa är i storlek 104 och den våg/randiga i storlek 86. Nu när jag sydde den den med vågmönster kom jag ihåg mönsterpassning =) Vilket jag inte alls tänkte på när jag sydde Alice kjol, men hon får ha den ändå =)

Lite fler mössorHoppas nu att dessa mössor kommer att passa bra =)

Nyhet!

Har nu börjat sy Buffar också =) En väldigt praktisk tygbit. Går att använda på många olika vis, buffen har setts mycket under skid VM. Var och  varannan har en på sig =)Såhär ser den ut, bara att dra den över huvudet och du har en perfekt halsduk. Går att dra upp för ansiktet vid kallt och blåsigt väder.Vänd den avigt och snurra den några varv och vips såblir den till en tunnare mössa.Vik den dubbel några gånger och man kan ha den som pannband.


Nu är jag tillbaka=)

Ursäkta den dåliga uppdateringen den sista tiden. Men vi har fått tillökning i familjen, så de har vart fullt upp. Vi har nu börjat komma i ordning så nu ska de bli lite bättre med uppdateringarna här =) Ska lägga upp lite bilder på klara beställningar här under dagen.RSS 2.0