Tröja i det nya tyget

Har nu fått till en tröja i ett av de nya tygerna. Grön/vit jersey med moln och rosa detaljer.


strl 92

Lagt på lådan

Igår postade jag iväg en beställning, hoppas de kommer att passa.Tröja i storlek 92, matchande mössa till 1½ åring.Tunika i storlek 98, med matchande mössa.

Mössorna är fodrade med finmuddväv.


Body i storlek 62

Har nu fått till en till body i storlek 62. Nu med aptyg och blå mudd. Har gjort lite förändringar på denna, halsmudden är sydd på ett annat vis och så kommer jag sy i fortsättningen om inte annat önskas.Första bodyn

Har nu sytt min första body i storlek 62. Bara tryckknapparna som saknas sen är den helt färdig. Kunde inte slå i dom nu för Alice ligger och sover =)


50/56

Har precis sytt färdigt en lite tunika i storleken 50/56. Den är ju så liten och gullig =) Om jag visste att jag har en liten tjej i magen skulle de bli en hel del tunikor. Men jag får vänta å se =)

Mössor med initialer

Mössorna är av modellen längre. Märke i svart skinn. Egenhändigt ritade mönster av Johan B.

Mina Tyger

   
Svart Jersey med vita moln  Grön Jersey med vita moln 
 Brun Jersey med vita fordon Cerise Jersey med vita fordon
  Röd enfärgad jersey no 21
Grön Enfärgad Jersey no 61  Cerise Jersey med vita ränder
Svart Jersey med vita ränder Cerise Enfärgad jersey no 11

Ny tunika och mössa till Alice kusiner Axel och Elsa

Tunika i jerseytyg med fordonsmönster, strl 104.


Mössa i jerseytyg med stjärnmönster åt en sexåring.

Från början till slut - T-shirt

Här kommer lite bilder från början till slut på en T-Shirt, strl 92, i fordonstyg med blå mudd. Hoppas Albin kommer gilla den. =)


Alice i sin tunika

Sydde en tunika till Alice igår, tyckte hon kunde få nå nytt när vi skulle bort.


Senaste alstret
Dregglis i nya tyget.

Nya utmaningar =)

Har fått förfrågan om jag kan sy en långärmad t-shirt och de är väl klart jag ska försöka få till en sån. Har kollat lite mönster nu på morgonen som jag tror kommer bli kanon. Roligt att få lite utmaningar, tidigare var de tunikan. Nu har jag fått till den =) Ska försöka få till någon till modell bara. Har även sytt färdigt en beställning nu på morgonen, lägger upp bild  på den senare.
Babyoverallen ligger lite på is just nu, men den ska bli klar innan bebisen kommer iallafall =) Bebisen ska även få en body, byxor, mössa och vantar. Blir en del att sy. Bodyn kommer att bli den största utmaningen.

Lite färdiga beställningarFleecefodrad mössa och tunika i jerseytyg.Brun/grön mössa i velourMössa i plommonfärgad velour med skinnmärke

Tunika/Klänning

Har fått till en tunika/klänning. Tyget är ett test tyg=)  Just denna är i storlek 74/80. Så nu ska jag sy en till Alice också, måste välja ett tyg bara =)

Babyoverall

Ska nu till att sy en babyoverall i fleece och jersey tills bebisen kommer. Svårt att veta vilken färg man ska välja när man inte vet va de blir =) Har slutligen kommit fram till att svart fleece och grönt innertyg är rätt neutralt. Sen är ju frågan om man ska ha dragkedjor eller tryckknappar, hmm de får jag nog fundera på ett tag till. Så fort den är klar kommer de upp bilder på den =)


RSS 2.0