Dregglis med fleeceJersey tyg på framsidan och microfleece på baksidan.

Färdiga beställningar!Mössor i plommon och grå velour med skinnmärke. Matchande tumvantar med fleecefoder.Svarta mössan är en långmössa, sydd av fin muddväv/jersey med vitt skinnmärke. Turkosa mössan är av velour och märket av skinn.Parvante, perfekt om man vill hålla varandra i hand trots att det är kallt ute =) Vantarna är sydda i velour och med teddyfoder.

Lite nytt

Har nu fått hem nästan alla tyger som jag beställde, var ett brunt fordonstyg som ej kunde komma förens efter jul. Inte mycket att göra åt. Har nu sytt lite av de nya tygerna.Försökte få Alice som modell men hon ville inte va med. Mössan är fleecefodrad och lite längre för att de ska bli lite häng på den. Ska försöka få Alice att va med på bild med mössan på så man kan se hur de blir med lite häng.Svart bomullsjersey med lila igelkottar.Rosa singeljersey med vita fordon.Svart singeljersey med vita moln.Lila singeljersey med vita moln.Grön singeljersey med djur.Rosa singeljersey med djur.

Ny mössmodell
Nya modellen är en bra bit längre så de blir lite häng på mössan. Går att få i alla storlekar. Tack Hanna för lånet av mössan =)

Alice nya leggings

Så fort hon fick syn på dom så var hon tvungen att ta på sig dom.Så kul är de inte att bli fotad =)

Trodde aldrig att jag skulle få klart leggingsen, vilket hemskt tyg att sy i.

StretchtygLeggings tyg. Svart festvelour, silver stretch och svart stretch.Stretch tyg

Dregglisar/HaklappBiltyget är intelock och aptyget är bomullsjersey.

Marknad!

Imorgon blir de fullt upp. Ska stå och sälja i både  Lövstabruk och Karlholm. Mamma ska vara min hjälpreda, hon ska stå i Lövstabruk. Ska bli skojigt, hoppas på fint väder och mycket folk.

Framtida planer

Har nu börjat på lite nya projekt. Ska försöka få fram lite nya grejer. I första hand är det dregglisar/haklappar, byxor och tossor/tofflor som ska produceras. Förhoppningsvis även bodys och tröjor.

RSS 2.0